ИСТОРИЯ

Марката PowerWinch е основана през 2001 г. от първия полски производител на лебедки. От 2001 г. ние имаме една философия – да предложим на крайния потребител професионални и надеждни лебедки на достъпни цени. Ето защо ние разработихме първата бюджетна лебедка – PW36. Това бе първата среща на полските потребители с качествена лебедка на ниска цена. След големия си успех, ние разработихме професионални продукти за пазара на лебедки (PW45, PW54, PW09, PW27).

От 2007 г. PowerWinch започна да се развива динамично и стана най-често избирания продукт на пазара в Полша. Използването на иновативни технологии и най-качествени материали при производството е гаранция за най-високо качество, производителност и надеждност, дори при екстремни условия. Всички наши лебедки са под постоянни полеви и лабораторни тестове, които потвърждават високата издръжливост на материалите.

Ние винаги търсим нови решения, които надхвърлят нуждите на потребителите на лебедки. С над 15 години опит, ние сме в състояние да предложим високо качество на продуктите и да дадем приоритет на удовлетворението на нашите клиенти.

Пауър Уинч България ООД е основана през 2015 година, като семейна компания. Благодарение на високото качество на предлаганите от нас лебедки, на конкурентните цени и сервиз на територията на цялата страна – PawerWinch e марка, която потребителите поставиха на челните места на българския пазар.

Екипът на PowerWinch е горд от доверието, което са ни дали офроуд шофьори, пътна помощ, противопожарни служби, полиция, армия, здравни служби, компании поддържащи електропреносната мрежа и телекомуникациите и производители на специализирани превозни средства.

Лебедката е подарък за мъжа ми! Пристигна добре опакована и мъжа ми беше много щастлив. Много съм доволна от съветите на екипа на Powerwinch! Насочиха ме точно да купя това което ще върши работа!

Руми Иванова

Точно както в описанието! Доволен съм! Лесно се инсталира и работи перфектно!

Ицо

Закупихме за всички джипове във фирмата и сме доволни, вече ги ползваме!

Стоилова

Благодаря за хубавия продукт! Сега съм абсолютно спокоен!

Иванов

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!