ИСТОРИЯ

Марката KangarooWinch е основана през 2001 г. от първия полски производител на лебедки. От 2001 г. ние имаме една философия – да предложим на крайния потребител професионални и надеждни лебедки на достъпни цени. Ето защо ние разработихме първата бюджетна лебедка – PW36. Това бе първата среща на полските потребители с качествена лебедка на ниска цена. След големия си успех, ние разработихме професионални продукти за пазара на лебедки (PW45, PW54, PW09, PW27).

От 2007 г. KangarooWinch започна да се развива динамично и стана най-често избирания продукт на пазара в Полша. Използването на иновативни технологии и най-качествени материали при производството е гаранция за най-високо качество, производителност и надеждност, дори при екстремни условия. Всички наши лебедки са под постоянни полеви и лабораторни тестове, които потвърждават високата издръжливост на материалите.

Ние винаги търсим нови решения, които надхвърлят нуждите на потребителите на лебедки. С над 15 години опит, ние сме в състояние да предложим високо качество на продуктите и да дадем приоритет на удовлетворението на нашите клиенти.

Пауър Уинч България ООД е основана през 2015 година, като семейна компания. Благодарение на високото качество на предлаганите от нас лебедки, на конкурентните цени и сервиз на територията на цялата страна – PawerWinch e марка, която потребителите поставиха на челните места на българския пазар.

Екипът на KangarooWinch е горд от доверието, което са ни дали офроуд шофьори, пътна помощ, противопожарни служби, полиция, армия, здравни служби, компании поддържащи електропреносната мрежа и телекомуникациите и производители на специализирани превозни средства.

Лебедката е подарък за мъжа ми! Пристигна добре опакована и мъжа ми беше много щастлив. Много съм доволна от съветите на екипа на Powerwinch! Насочиха ме точно да купя това което ще върши работа!

Руми Иванова

Точно както в описанието! Доволен съм! Лесно се инсталира и работи перфектно!

Ицо

Закупихме за всички джипове във фирмата и сме доволни, вече ги ползваме!

Стоилова

Благодаря за хубавия продукт! Сега съм абсолютно спокоен!

Иванов
error: Content is protected !!