KangarooWinch

Марката KangarooWinch е основана през 2001 г. от първия полски производител на лебедки. От 2001 г. ние имаме една философия – да предложим на крайния потребител професионални и надеждни лебедки на достъпни цени. Ето защо ние разработихме първата бюджетна лебедка – PW36. Това бе първата среща на полските потребители с качествена лебедка на ниска цена. След големия си успех, ние разработихме професионални продукти за пазара на лебедки (PW45, PW54, PW09, PW27).

Нашата философия

От 2007 г. KangarooWinch започна да се развива динамично и стана най-често избирания продукт на пазара в Полша. Използването на иновативни технологии и най-качествени материали при производството е гаранция за най-високо качество, производителност и надеждност, дори при екстремни условия. Всички наши лебедки са под постоянни полеви и лабораторни тестове, които потвърждават високата издръжливост на материалите.

Ние винаги търсим нови решения, които надхвърлят нуждите на потребителите на лебедки. С над 15 години опит, ние сме в състояние да предложим високо качество на продуктите и да дадем приоритет на удовлетворението на нашиите клиенти.

Екипът на KangarooWinch е горд от доверието, което са ни дали офроуд шофьори, пътна помощ, противопожарни служби, полиция, армия, здравни служби, компании поддържащи електропреносната мрежа и телекомуникациите и производители на специализирани превозни средства.

Нашите цели

Използвайки усъвършенствани производствени процеси, първокласни материали и квалифициран, опитен персонал, Kangaroowinch е днешния избор за качество, надеждност и издръжливост.

Днес ние сме водещ производител на хидравлични и електрически лебедки и аксесоари. Ние предлагаме широка гама от продукти с високо качество на кункурентни цени, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Всички Kangaroowinch лебедки преминават строг качествен тест за съответствие с технологиите и стандартите за безопасност. Повярвате на Kangaroowinch – вие няма да съжалявате!

KangarooWinch стъпва в България в началото на 2015 г. и благодарение на високото качество и на най-добрите цени бързо заема челни позиции на българския пазар. Пауър Уинч България ЕООД е създадена в края на 2015 г. като част от екипа на KangarooWinch с цел да направи висококачествените лебедки достъпни за Източна Европа. Всички продукти KangarooWinch имат 24 месеца гаранция и гаранционни сервизи на територията на цялата страна.

ОСТАВЯМЕ

ЦИФРИТЕ ДА ГОВОРЯТ!

10000Продадени лебедки
235Вида продукти
15Човека екип
0Разочаровани клиенти
Важни събития

Кратка история на KangarooWinch

Март 2015

KangarooWinch стъпва в България в началото на 2015 г. и става разпознаваема марка в Европа.

Март, 2012

Важни събития в историята на KangarooWinch – модел PW12000. Бестселър в Полша, един от най-често избраните продукти в Европа. Досега ние имаме продадени няколко хиляди от тези лебедки!

Февруари, 2007

KangarooWinch започва да се развива динамично и става един от най-често избираните в бранша продукти в Полша.

Март, 2002

Kangaroowinch въвежда нови професионални модели на лебедки – PW45, PW54, PW09, PW27.

Януари, 2001

KangarooWinch е основана през 2001 г. като първият полски производител лебедки. Първото “Входно ниво” лебедки е с най-ниската цена на пазара – PW36.

Мнения и отзиви

Какво казват нашите клиенти

error: Content is protected !!