Състезания и шампионати

WILD TROPHY – Зверино 2019

Здравейте приятели, поредната оспорвана надпревара на най-добрите офф-роуд екипажи в страната се проведе през уикенда в Зверино. 47 отбора с 47 уникални по себе си машини премериха сили в едно от най-добрите трофи състезания, на които съм присъствал. Много екипажи се довериха на PowerWinch с моделите Panther и EXTREME HD, мога гордо да заявя, че след 3 дни безжалостно теглене по деретата на Зверино има само една отказала лебедкка и няколко скъсани въжета. Очаквайте видеа с Panther и EXTREME HD в действие и мнение на състезатели. Пауър Уинч България ООД осигури офф-роуд аксесоари (чанти за лаптопи 🙂 ) за всички стартирали и първа награда за всеки клас. На това състезание екипа ни беше “на първия ред”, гледахме голяма част от екстремите и станахме свидетели на битки, феърплей и каскади.

 

Новини, Състезания и шампионати

Самоков 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019

Самоков 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019


Офроуд клуб Самоков проведе за десета поредна година на офроуд траял,  организиран в гр. Самоков. Датите на провеждане бяха 5-ти, 6-ти и 7-ми юли 2019г., а мястото е познатото от миналогодишните състезания – трасе до мотополигон Ридо. Офроуд машините премериха сили в следните няколко класа – Клас Прототип, клас Модифициран и клас Стандарт – кръг от Нациолания Траялен Шампионат 4х4 ЕКСТРИЙМ, Клас Отворен, включващ два подкласа Хард и Софт, които се състезаваха на затворено трасе.

PowerWinch BULGARIA TEAM спечели първо място в клас модифициран от  Траялния Шампионат! Браво на екипа!

Новини, Състезания и шампионати

Лазарово 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019

Лазарово 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019


За 12-та година поредна година се проведе офф-роуд състезание в Лазарово, втори кръг от Националния Трялен Шампионат. За четвъра поредна година Пауър Уичн Бълггария е основен спонсор на Шампионата. Състезанието се проведе в 3 класа – Стандартен, Модифициран и Прототип (от веригата) и най-многобройния и атрактивен клас “оворен”.

PowerWinch BULGARIA TEAM направи ефектно салто (вижте видеото) и събра много аплодисменти, но отпадна от надпреварата по технически причини. Независимо от това отбора има реални шансове за златни медали в Шампионата в клас “Модифициран”. На работа момчета!

Новини, Състезания и шампионати

Тунджа 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019

Тунджа 4х4 ЕКСТРИЙМ 2019


 

За четвърта поредна година PowerWinch ще бъде един от основните спонсори на Националния Траялен Шампионат 4х4 ЕКСТРИЙМ. Първият кръг се проведе под организацията на клуб “Yambol 4х4 extreme” с основни двигатели Милен Златев и Георги Тихов от екипажа на PowerWinch TEAM BULGARIA. Надпреварата се проведе в два състезателни дни в непосредствена близост до магистралния възел Сливен-Ямбол. Машини и екипажи бяха разделени в познатите три класа: Стандарт/Модифициран/Прототип и нововъведения клас Отворен,който е на две подразделения. След среброто през миналата 2018-та година отбора на PowerWinch BULGARIA атакува златото този сезон
с победа в клас “Модифициран”! Отлична организация и отлично представяне момчета

Новини, Състезания и шампионати
error: Content is protected !!