Лебедки за джипове

ЛЕБЕДКИ ЗА ДЖИПОВЕ ОТ  Лебедки за джипове

  1. Повече информация за Електрически лебедки

    Пауър Уинч България предлага на крайния потребител професионални и надеждни лебедки за джипове на достъпни цени. Изключително доброто съотношение „Цена/Качество“ правят предлаганите от Лебедка БГ , лебедки за джипове много атрактивни на пазара и предпочитан избор за джипове във всеки клас! Предлаганите от Пауър Уинч България лебедки се отличават с теглителна сила, която трябва да удовлетвори изискванията на всички потребители. Отделни модели от нашите лебедки имат водоустойчивост от най-високо ниво (IP68), която им позволява да работят дори и в най-трудни условия.

    Използвайки усъвършенствани производствени процеси, първокласни материали и квалифициран, опитен персонал, Powerwinch е днешния избор за качество, надеждност и издръжливост. Днес ние сме водещ производител на лебедки и аксесоари. Ние предлагаме широка гама от продукти с високо качество на конкурентни цени, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Всички на лебедки преминават строг качествен тест за съответствие с технологиите и стандартите за безопасност. Повярвате на Powerwinch – вие няма да съжалявате!


Показване на 24 резултата

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!