KangarooWinch K15000H PRO

2490.00лв.

Наличнана 12 вноски по 245.10 лв.
Описание

Описание

Хидравлична лебедка KangarooWinch K15000H PRO е лебедка със здрав хидравличен мотор с клапан за контрол на налягането, като така осигурява висока ефективност при трансфера на енергия и дълъг експлоатационен живот. Хидравличната лебедка, за разлика от електрическата, е проектирана да работи с много по-тежки елементи, при които прецизността и силата са най-важни.
Хидравличните лебедки се задвижват от хидромотор. В зависимост от предназначението им размерът им може да варира. В нашия магазин ще намерите лебедки KangarooWinch – надеждни хидравлични лебедки от производител с над 20 години опит в бранша. Поради предназначението, лебедките са оборудвани със стоманени въжета и подходящи куки. Двустепенният планетарен редуктор и права конструкция осигуряват по-малко съпротивление и по-големи линейни скорости. Автоматична, мултидиск, хидравлична спирачка осигурява нулево съпротивление и еднакви скорости навътре и навън, със и без товар. Работа при ниско ниво на шума, под 80 db. Прахово боядисване осигурява устойчивост на корозия, съответстващо с директивата rohs за външни условия.

Хидравличната лебедка е основното оборудване за превозни средства със специални услуги – линейки, противопожарни машинни, пътна помощ, гражданска защита, както и превозни средства окзващи съдействие извън националната пътна мрежа. В този аспект не само превозни средства за горите и спасителните служби, но също така и частни автомобили 4×4. Във всеки от тези случаи хидравличната лебедка е ключова част от екипировката, която може не само да спаси живота ви, но ще ви позволи да преодолеете планирания маршрут без никакви проблеми.

Цялата гама хидравлични лебедки KangarooWinch H PRO са изградени в съответствие с всички стандарти на ЕС (комисия по стандартизация), включително и най-новия стандарт ЕN 14492-1.Хидравлична лебедка PowerWinch PW15000H

Комплекта Хидравлична лебедка KangarooWinch K15000H PRO включва:
– Лебедка с хидравличен мотор
– Монтажни елементи
– Ролков водач
– Стоманено въже
– Кабелно дистанционно управление

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 88 кг
Размери 80 × 40 × 40 см
Марка

KangarooWinch

Предназначение

Индустриална лебедка, Лебедка за джип, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

15000lb (6804kg)

Максимален дебит

60 l/min

Максилално налягене

14 Mpa

Редуктор

2 степенен, планетарен

Предавателно отношение

17.3:1

Спирачка

Автоматична хидравлична, мултидиск

Съединител

"дръпни и завърти"

Въже / Материал

Стоманено

Въже / Размери

13.0mm x 30m

Водач

Ролков водач

Размери

630 x 304 x 265 mm

Размери на барабана

126 x 208 mm

Монтажни размери

254 x 114.3 mm / 254 x 165.1 mm

Скорост на въжето

5,5-8,6 m/min

Гаранция

24 месеца

Предназначение

Предназначение

Лебедка за джип

Лебедка за Пътна помощ

Лебедка за работа с тежки елементи

Купи на лизинг

Купи на лизинг

Можете да закупите тази лебедка и на лизинг. Моля прочетете “Условията на кредитодателя” и след това попълнете кратката форма за кандидатстване за закупуване на лебедка за лизинг на страницата “Кандидаствай за лизинг“. След получаване на запитването, наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на детайлите по отношение на закупуване на лебедка за лизинг.

error: Content is protected !!