Лебедка Smittybilt Gen2 X20 10000lb

Описание

Описание

Най-новото поколение лебедки Smittybilt X2O и XRC са подобрени в почти всяка област – за да получим повишена ефективност при работа и издръжливост. Новият „амфибиен“ мотор 6.6HP (конски сили) с IP68 рейтинг на водоустойчивост е свързан с 3-степенен планетарен редуктор с преработени предавателни отношения за повишена мощност на дърпане и висока скорост на прибиране на въжето. 100% водоустойчив, 500A соленоид има многофункционалност да се монтира на няколко места в зависимост от наична на приложение на лебедката. Всяка лебедка е с покритие устойчиво на UV лъчение матово черно, лост на съединителя от неръждаема стомана и кована кука.

Лебедка Smittybilt Gen2 X20 10000lbМожете да разчитате на лебедките Smittybilt да са там всеки път, във всяка ситуация.

Smittybilt  X20 разполага с интегрирано дистанционно управление, което може да бъде свързано директно към лебедката (кабелно) или да бъде използвано дистанционно до 30 м.

Динамичната спирачна система намалява температурата на барабана с 66%, което прави идеално подходящо за работа с всички видове синтетични и метални въжета. Всички лебедки X20 се предлагат с доживотна механична гаранция и 5-годишна електрическа гаранция.


Пауър Уинч България предлага на крайния потребител професионални и надеждни електрически лебедки на достъпни цени. Изключително доброто съотношение „Цена/Качество“ правят предлаганите от Лебедка БГ, електрически лебедки много атрактивни на пазара! Предлаганите от Пауър Уинч България електрически лебедки се отличават с теглителна сила, която трябва да удовлетвори изискванията на всички потребители. Отделни модели от нашите лебедки имат водоустойчивост от най-високо ниво (IP68), която им позволява да работят дори и в най-трудни условия.

Разгледайте и другите наши ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЕБЕДКИ…

Харесайте и споделяйте нашата Фейсбук страница !

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 45 kg
Размери 535.5 × 165.5 × 244.1 cm
Марка

Smittybilt

Предназначение

Лебедка за джип, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

10000lb (4540 kg)

Мотор

6.6 HP / 12V

Редуктор

3 степенен, планетарен

Предавателно отношение

218:1

Соленоид

IP68, 100 % водоустийчив 500 A HD

Спирачка

Автоматична / динамична / извън барабана

Въже / Материал

Стоманено

Въже / Размери

9,5 mm x 28 m с кука

Водач

Ролков / Чугунен

Дистанционно управление

Интегрирано – кабелно и безжично

Размери

535.5 x 165.5 x 244.1 mm

Размери на барабана

64 mm x 226 mm

Монтажни размери

254 x 114,3 mm

Консумация

80-380 A

Скорост на въжето

0 kg – 9.5 m./min., 5443 kg – 2.5 m./min.

Гаранция на електрическата чaст

5 години

Гаранция нa механиката

Доживотна

Предназначение

Предназначение

Електрическа за лебедка за пътна помощ.

Лебедка за джип.

Лебедка със стоманено въже и кука.

Купи на лизинг

Купи на лизинг

Купи на лизинг Можете да закупите … и на лизинг. Моля прочетете „Условията на кредитодателя“ и след това попълнете кратката форма за кандидатстване за закупуване на лебедка за лизинг на страницата „Кандидаствай за лизинг„. След получаване на запитването, наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на детайлите по отношение на закупуване на лебедка за лизинг.

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!