Лебедка Smittybilt Gen2 X20 синтетично въже 10000lb

1890.00лв.на 12 вноски по 186.04 лв.
Описание

Описание

По-бързи! По-силни! По-лесни за употреба!

Изцяло новата XRC Gen3 лебедка от Smittybilt е проектирана от самото начало с иновативни, удобни за потребителя функции и подобрена ефективност. Моторът с мощност 7.0 конски сили може да се похвали със средно увеличение на скоростта на теглене с 12% спрямо предшественика си Gen2, добавяйки повече скорост и мощност с по-ниска консумация от акумулатора при максимално натоварване. Ергономичният дистанционен контролер има система за предупреждение и индикатор за натоварване, така че винаги ще знаете доколко вашето оборудване може да се справи.

Лебедка Smittybilt

Опъването не лебедка в тъмна нощ ще бъде много различно  с вграденото фенерче на дистанционното и новата светлинна лента на дистанционера. Ако Ви е необходима допълнителна светлина, на контролната кутия е разположен изход за захранване 12V. Два магнита са вградени в дистанционното за лесно поставяне на всяка метална повърхност. „HiViz” (лесно видим) лост на съединителя разполага с големи надписи, което ви позволява да видите дали лебедката Ви е на позизия „свободен ход“ или е готова да действате.

Лебедката Smittybilt  XRC е проектирана и разработена от офф-роуд шофьори, които се стремят да оптимизират всички ресурси и параметри на работа, така че можете да сте спокойни, като знаете, че това е първокласен продукт, който е тестван многократно преди пускането на пазара. Тази лебедка има ограничена доживотна гаранция за механичните части, както и три годишна гаранция за електрическите части – което не е често срещано в пазар днес.

XRC има компактен и надежден дизайн с много впечатляваща теглителна сила и превъзхожда повечето от продуктите на пазара, с невероятните си харатеристики и високи параметри.

Накратко:

  • По-силна и бърза от Gen2;
  • Мощен мотор с мощност 7,0 к.с.;
  • 12-15% увеличение на скорост спрямо Gen2;
  • Нова иновативна система за предупреждение – индикатор за натоварване;
  • Бордово осветление (вградено фенерче) за бърза експлоатация през нощта;
  • „HiViz” (лесно видим) лост на съединителя;
  • Светлинна лента на дистанционера;
  • Вградени магнити на дистанционното за удобно поставяне върху всички метални повърхности;
  • Мобилна контролна кутия с допълнителен изхoд за захранване на 12V;
  • Водоустийчивост

Пауър Уинч България предлага на крайния потребител професионални и надеждни електрически лебедки на достъпни цени. Изключително доброто съотношение „Цена/Качество“ правят предлаганите от Лебедка БГ, електрически лебедки много атрактивни на пазара! Предлаганите от Пауър Уинч България електрически лебедки се отличават с теглителна сила, която трябва да удовлетвори изискванията на всички потребители. Отделни модели от нашите лебедки имат водоустойчивост от най-високо ниво (IP68), която им позволява да работят дори и в най-трудни условия.

Разгледайте и другите наши ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЕБЕДКИ…

Харесайте и споделяйте нашата Фейсбук страница !

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 35 kg
Размери 535.5 × 165.5 × 244.1 cm
Марка

Smittybilt

Предназначение

Лебедка за джип, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

10000lb (4540 kg)

Мотор

6.6 HP / 12V

Редуктор

3 степенен, планетарен

Предавателно отношение

218:1

Соленоид

IP68, 100 % водоустийчив 500 A HD

Спирачка

Автоматична / динамична / извън барабана

Въже / Материал

Стоманено

Въже / Размери

9,5 mm x 28 m с кука

Водач

Ролков / Чугунен

Дистанционно управление

Интегрирано – кабелно и безжично

Размери

535.5 x 165.5 x 244.1 mm

Размери на барабана

64 mm x 226 mm

Монтажни размери

254 x 114,3 mm

Консумация

80-380 A

Скорост на въжето

0 kg – 9.5 m./min., 5443 kg – 2.5 m./min.

Гаранция на електрическата чaст

5 години

Гаранция нa механиката

Доживотна

Предназначение

Предназначение

Електрическа за лебедка за пътна помощ.

Лебедка за джип.

Лебедка със стоманено въже и кука.

Купи на лизинг

Купи на лизинг

Купи на лизинг Можете да закупите … и на лизинг. Моля прочетете „Условията на кредитодателя“ и след това попълнете кратката форма за кандидатстване за закупуване на лебедка за лизинг на страницата „Кандидаствай за лизинг„. След получаване на запитването, наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на детайлите по отношение на закупуване на лебедка за лизинг.

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!