PowerWinch PWH20000 PRO

5990.00лв.

Доставка по поръчка



на 12 вноски по 529.12 лв.
Описание

Описание

Хидравлична лебедка PowerWinch PWH20000 PRO е лебедка със здрав хидравличен мотор с клапан за контрол на налягането, като така осигурява висока ефективност при трансфера на енергия и дълъг експлоатационен живот. Хидравличната лебедка, за разлика от електрическата, е проектирана да работи с много по-тежки елементи, при които прецизността и силата са най-важни.
Хидравличните лебедки се задвижват от хидромотор. В зависимост от предназначението им размерът им може да варира. В нашия магазин ще намерите лебедки PowerWinch – надеждни хидравлични лебедки от производител с над 20 години опит в бранша. Поради предназначението, лебедките са оборудвани със стоманени въжета и подходящи куки. Двустепенният планетарен редуктор и права конструкция осигуряват по-малко съпротивление и по-големи линейни скорости. Автоматична, мултидиск, хидравлична спирачка осигурява нулево съпротивление и еднакви скорости навътре и навън, със и без товар. Работа при ниско ниво на шума, под 80 db. Прахово боядисване осигурява устойчивост на корозия, съответстващо с директивата rohs за външни условия.

Хидравличната лебедка е основното оборудване за превозни средства със специални услуги – линейки, противопожарни машинни, пътна помощ, гражданска защита, както и превозни средства окзващи съдействие извън националната пътна мрежа. В този аспект не само превозни средства за горите и спасителните служби, но също така и частни автомобили 4×4. Във всеки от тези случаи хидравличната лебедка е ключова част от екипировката, която може не само да спаси живота ви, но ще ви позволи да преодолеете планирания маршрут без никакви проблеми.

Цялата гама хидравлични лебедки powerwinch pwh pro са изградени в съответствие с всички стандарти на ЕС (комисия по стандартизация), включително и най-новия стандарт ЕN 14492-1.Хидравлична лебедка PowerWinch PW15000H

Комплекта Хидравлична лебедка PowerWinch PWH20000PRO включва:
– Лебедка с хидравличен мотор
– Монтажни елементи
– Кабелно дистанционно управление

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 168 кг
Размери 80 × 40 × 40 см
Марка

KangarooWinch

Предназначение

Индустриална лебедка, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

20000lb (9090kg)

Максимален дебит

75 l/min

Максилално налягене

16 Mpa

Редуктор

Планетарен

Предавателно отношение

20:1

Спирачка

Автоматична хидравлична, мултидиск

Съединител

"дръпни и завърти"

Въже / Материал

Не е включено в комплекта

Размери

944 x 398 x 343 mm

Размери на барабана

Ø 160 x 280 mm

Монтажни размери

342,9 x 228,6 mm/419,1 x 228,6 mm

Скорост на въжето

2-9 m/min

Гаранция

24 месеца

Предназначение

Предназначение

Лебедка за употреба в тежки условия.

Лебедка устойчива на корозия.

Лебедка с максимална надеждност.

Купи на лизинг

Купи на лизинг

Можете да закупите тази лебедка и на лизинг. Моля прочетете “Условията на кредитодателя” и след това попълнете кратката форма за кандидатстване за закупуване на лебедка за лизинг на страницата “Кандидаствай за лизинг“. След получаване на запитването, наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на детайлите по отношение на закупуване на лебедка за лизинг.

error: Content is protected !!