Синтетични въжета и колани за лебедки

СИНТЕТИЧНИ ВЪЖЕТА И КОЛАНИ ОТ  

  1. Повече информация за Синтетични Въжета и колани за лебедки

    Пауър Уинч България предлага на крайния потребител професионални и надеждни Лебедки за пътна помощ на достъпни цени. Изключително доброто съотношение „Цена/Качество“ правят предлаганите от Лебедка БГ Синтетични въжета и колани за лебедки много атрактивни на пазара! Предлаганите от Пауър Уинч България Синтетични въжета и колани за лебедки се отличават със здравина и сила, която трябва да удовлетвори изискванията на всички потребители. Всички модели от нашите Синтетични въжета и колани за лебедки са изключително качествено изработени, без никакви компромиси по отношение на технологията на изработка и качеството на суровината, което им позволява да работят дори и в най-трудни условия.

    Използвайки усъвършенствани производствени процеси, първокласни материали и квалифициран, опитен персонал, Powerwinch е днешния избор за качество, надеждност и издръжливост. Днес ние сме водещ производител на лебедки и аксесоари. Ние предлагаме широка гама от продукти с високо качество на конкурентни цени, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Всички наши Синтетични Въжета и колани за лебедки преминават строг качествен тест за съответствие с технологиите и стандартите за безопасност. Повярвате на Powerwinch – вие няма да съжалявате!


Показване на 11 резултата

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!

error: Content is protected !!