Окачване Dobinsons за NISSAN

Усилено Окачване DOBINSONS за NISSAN от

  1. Повече информация за усилените окачвания DOBINSONS за NISSAN

    Dobinsons Spring & Suspension ™ е създадена през 1953 г., компанията произвежда пълна гама компоненти за окачване. С няколко поколения фамилна собственост, Dobinsons се превърна в един от лидерите в офф-роуд индустрия в Австралия. Успехът на бизнеса е постигнат чрез предоставяне на качествени продукти, изработени на базата на дългогодишен опит, използване на технически знания и тестване на всяка комплкетовка на всеки модел 4×4.

    Dobinsons Spring & Suspension ™ се гордеят с това, че разполагат с най-голямата в света гама от 4×4 усилени оккачания.  13 000 спецификации и компютърни модели за проектиране на пружини дават възможност за индивидуални настройки при изработването на лифт кит за Вашия 4х4. Усилените окачвания на Dobinsons от 4×4 са тествани в най-суровите условия по света, доказали са безспорните си качества многократно през последните десетиления.


Показване на 14 резултата

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!