Усилено окачване +50 mm DOBINSONS за NISSAN Navara D21 D22 с ресьори и торсиони

2830.00лв.

Усилено окачване +50 mm DOBINSONS за NISSAN Navara D21 D22 с ресьори и торсионина 12 вноски по 278.57 лв.
Код: DUOND21RT-50 Категория: Етикети: ,
Описание

Описание

Усилено окачване +50 mm DOBINSONS за NISSAN Navara D21 D22 с ресьори и торсиони

Dobinsons Spring & Suspension ™ е създадена през 1953 г., компаниятапроизвежда пълна гама компоненти за окачване. С няколко поколения фамилна собственост, Dobinsons се превърна в един от лидерите в офф-роуд индустрия в Австралия. Успехът на бизнеса е постигнат чрез предоставяне на качествени продукти, изработени на базата на дългогодишен опит, използване на технически знания и тестване на всяка комплкетовка на всеки модел 4×4.

Усилено окачване +50 mm DOBINSONS за NISSAN Navara D21 D22 с ресьори и торсиони - Lebedka.BGDobinsons Spring & Suspension ™ се гордеят с това, че разполагат с най-голямата в света гама от 4×4 усилени оккачания. 13 000 спецификации и компютърни модели за проектиране на пружини дават възможност за индивидуални настройки при изработването на лифт кит за Вашия 4х4.

Усилените торсиони на Dobinsons са произведени от висококачествена микролегирана стомана с по-дебел диаметър от оригиналните торсионни пръти на всеки 4х4 автомобил, за да се подобри работата им при монтиране на различни аксесоари в предната част на автомибила. Когато превозните средства са оборудвани със стоманени брони, лебедки и аксесоари усилието, поставено върху торсионите, може да бъде значително увеличено.
Ресьорите Dobinsons ™ се произвеждат само от най-висококачествените суровини. Ние разбираме значението на избора на не само най-висококачествената листова стомана, но и правилната степен на обработка, която ще даде най-дълъг живот при най-суровите натоварвания. Нашите инженери дизайнери гарантират, че всичките ни ресьори са проектирани специално за всеки модел превозно средство, като се вземат предвид изискванията за натоварване и лифта. Дизайна включва заострени и изтънени краища на листа за равномерно разпределение на напрежението върху целия ресьор и постигане на оптимално управление както в натоварено, така и в ненатоварено състояние. Внимателно подбраните дължини на листа и дебелината, увеличават максимално живота на ресьора, дават комфорт и товароносимост.Усилените окачвания на Dobinsons от 4×4 са тествани в най-суровите условия по света, доказали са безспорните си качества многократно през последните десетиления.

Опит, качество, сигурност и комфорт – това Ви предлага ЛЕБЕДКА.БГ с гамата окачвания DOBINSONS.

Височина на повдигане  50мм

Усилено окачване +50 mm DOBINSONS за NISSAN Navara D21 D22 с ресьори и торсиони включва:
Задни ресьори – 2 бр (1090 лв.)
Усилени торсиони – 2 бр (660 лв.)
Предни амортисьори – 2 бр (2 х 220 лв.)
Задни амортисьори – 2 бр (2 х 220 лв.)

Осигурен монтаж (заплаща се допълнитено) в оторизирани сервизи на територията на цялата страна.

ЛЕБЕДКА.БГ предоставя гаранция 24 месеца

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 45 kg