PowerWinch PWH15000 PRO

2390.00лв.

Наличнана 12 вноски по 235.26 лв.
Описание

Описание

Хидравлична лебедка PowerWinch PWH15000 PRO е лебедка със здрав хидравличен мотор с клапан за контрол на налягането, като така осигурява висока ефективност при трансфера на енергия и дълъг експлоатационен живот. Хидравличната лебедка, за разлика от електрическата, е проектирана да работи с много по-тежки елементи, при които прецизността и силата са най-важни.
Хидравличните лебедки се задвижват от хидромотор. В зависимост от предназначението им размерът им може да варира. В нашия магазин ще намерите лебедки PowerWinch – надеждни хидравлични лебедки от производител с над 20 години опит в бранша. Поради предназначението, лебедките са оборудвани със стоманени въжета и подходящи куки. Двустепенният планетарен редуктор и права конструкция осигуряват по-малко съпротивление и по-големи линейни скорости. Автоматична, мултидиск, хидравлична спирачка осигурява нулево съпротивление и еднакви скорости навътре и навън, със и без товар. Работа при ниско ниво на шума, под 80 db. Прахово боядисване осигурява устойчивост на корозия, съответстващо с директивата rohs за външни условия.

Хидравличната лебедка е основното оборудване за превозни средства със специални услуги – линейки, противопожарни машинни, пътна помощ, гражданска защита, както и превозни средства окзващи съдействие извън националната пътна мрежа. В този аспект не само превозни средства за горите и спасителните служби, но също така и частни автомобили 4×4. Във всеки от тези случаи хидравличната лебедка е ключова част от екипировката, която може не само да спаси живота ви, но ще ви позволи да преодолеете планирания маршрут без никакви проблеми.

Цялата гама хидравлични лебедки powerwinch pwh pro са изградени в съответствие с всички стандарти на ЕС (комисия по стандартизация), включително и най-новия стандарт ЕN 14492-1.Хидравлична лебедка PowerWinch PW15000H

Комплекта Хидравлична лебедка PowerWinch PWH15000 PRO включва:
– Лебедка с хидравличен мотор
– Монтажни елементи
– Ролков водач
– Стоманено въже
– Кабелно дистанционно управление

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 88 кг
Размери 63 × 30.4 × 26.5 см
Марка

KangarooWinch

Предназначение

Индустриална лебедка, Лебедка за джип, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

15000lb (6804kg)

Максимален дебит

60 l/min

Максилално налягене

14 Mpa

Редуктор

2 степенен, планетарен

Предавателно отношение

17.3:1

Спирачка

Автоматична хидравлична, мултидиск

Съединител

"дръпни и завърти"

Въже / Материал

Стоманено

Въже / Размери

13.0mm x 30m

Водач

Ролков водач

Размери

630 x 304 x 265 mm

Размери на барабана

126 x 208 mm

Монтажни размери

254 x 114.3 mm / 254 x 165.1 mm

Скорост на въжето

5,5-8,6 m/min

Гаранция

24 месеца

Предназначение

Предназначение

Лебедка за джип

Лебедка за Пътна помощ

Лебедка за работа с тежки елементи

Купи на лизинг

Купи на лизинг

Можете да закупите тази лебедка и на лизинг. Моля прочетете “Условията на кредитодателя” и след това попълнете кратката форма за кандидатстване за закупуване на лебедка за лизинг на страницата “Кандидаствай за лизинг“. След получаване на запитването, наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на детайлите по отношение на закупуване на лебедка за лизинг.