Лебедка Smittybilt XRC Gen2 12000lb – Competition Series

1650.00лв.

Описание

Описание

Лебедка Smittybilt XRC Gen2 12000lb – Competition Series 12V от ЛЕБЕДКА.БГ

Лебедката Smittybilt XRC Gen2 е отличен избор, когато говорим за висококачествени “heavy duty” лебедки, които могат да се използват във всяка ситуация, но най-често са екипировка на най-добре подготвените офф-роуд автомобили и състезателни проекти. Снабден с „амфибиен“ мотор, който е водоустойчив, XRC има впечатляваща мощност от 6,6 конски сили и най-високия въртящ момент, наличен в индустрията. Лебедката е произведена с висококачествени материали, за да предостави на потребителите гаранция, че тя издържа тежко  натоварване за продължителен период от време.

Лебедка Smittybilt

Модела  се предлага с кабелно дистанционно управление, с което можете да го използвате на безопасно разстояние от мястото, където искате да изтеглите превозното средство.  Тази функция прави лебедката безопасна за потребителя по всяко време, тъй като работата и движението на тежки машини по стръмни и пресечени терени  може да бъде доста опасно. Допълнително може да бъде инсталирано и бежично дистанционно управление за командване на разстояние до 30 метра.

XRC Gen2 разполага с ефективна спирачна система, която може да се използва винаги за осигуряване безопасността на хората и машините.

Контролната кутия на XRC е създадена с опции за троен монтаж (виж снимките). Smittybilt разбира, че лебедките се използват за голямо разнообразие от автомобили и прототипи, поради това Ви предлагаме възможност за преместване на контролната кутия, за да получите увеличен въздушен поток към радиатора или по-лесен достъп до конзолата за дистанционно управление.

Лебедката Smittybilt  XRC е проектирана и разработена от офф-роуд шофьори, които се стремят да оптимизират всички ресурси и параметри на работа, така че можете да сте спокойни, като знаете, че това е първокласен продукт, който е тестван многократно преди пускането на пазара. Тази лебедка има ограничена доживотна гаранция за механичните части, както и три годишна гаранция за електрическите части – което не е често срещано в пазар днес.

XRC Competition Series има компактен и надежден дизайн с много впечатляваща теглителна сила и превъзхожда повечето от продуктите на пазара, с невероятните си харатеристики и високи параметри.


Пауър Уинч България предлага на крайния потребител професионални и надеждни електрически лебедки на достъпни цени. Изключително доброто съотношение „Цена/Качество“ правят предлаганите от Лебедка БГ, електрически лебедки много атрактивни на пазара! Предлаганите от Пауър Уинч България електрически лебедки се отличават с теглителна сила, която трябва да удовлетвори изискванията на всички потребители. Отделни модели от нашите лебедки имат водоустойчивост от най-високо ниво (IP68), която им позволява да работят дори и в най-трудни условия.

Разгледайте и другите наши ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛЕБЕДКИ…

Харесайте и споделяйте нашата Фейсбук страница !

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 39 kg
Размери

538,5 x 162.6 x 198,1 mm

Марка

Smittybilt

Предназначение

Лебедка за джип, Лебедка за пътна помощ

Теглително усилие

12000lb (5443kg)

Захранване

12V

Мотор

6.6 HP / 12V

Редуктор

3 степенен, планетарен

Предавателно отношение

193.2:1

Соленоид

IP67, 100 % водоустийчив 500 A HD

Спирачка

Автоматична в барабана

Въже / Материал

Стоманено

Въже / Размери

10 mm x 25 m с кука

Водач

Ролков / Чугунен

Дистанционно управление

Кабелно дистанционно, 3.8 метра, възможност за допълнително безжично

Размери на барабана

64 x 254 mm

Монтажни размери

254 x 114,3 mm

Консумация

80-435 A

Скорост на въжето

0 kg – 8.6 m./min., 5443 kg – 1,6 m./min.

Здравейте, от началото на 2020 година, PowerWinch се трансформира като глобална търговска марка KANGAROO WINCH, поради това през настоящата година поетапно ще бъдат направени промени в етикирането на нашите продукти. Всеки модел лебедка PowerWinch ще бъде вече KANGAROO WINCH. Целия екип на нашата компания ще продължи да работи за повишаването на качестовото на нашите продукти и сервиз.

Ново име – същата сила!

Благодарим Ви  за доверието!

error: Content is protected !!